* *

Recently

Why Register

Along with CripZone Theme Support  - Log-in.. We were down for a while, but all should Be good to go at this time!

“Random Quotes”

People with narrow minds usually have broad tongues.

Author Topic: Back n Back RC5 small glitch  (Read 8345 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

satellite

  • Guest
Re: Back n Back RC5 small glitch
« Reply #20 on: Mar 10, 11, 06:37:16 PM »
Cheers Crip will try it. :up:

Offline Crip

  • CZ Admin
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 7,564
  • Gender: Male
  • Say it ant true?
    • Cripzone
Re: Back n Back RC5 small glitch
« Reply #21 on: Mar 10, 11, 06:45:54 PM »
Cheers Crip will try it. :up:

Okay ,
or Attach your Index.Temp.Php and i will remove it..?

satellite

  • Guest
Re: Back n Back RC5 small glitch
« Reply #22 on: Mar 10, 11, 06:56:39 PM »
Cheers Bud i got it right first time. Thanks for the help.
Now a question .when you make a theme can you add in say your logo in the same color as the theme and a small mod on your site for us to replace the smf logo with yours ?
Or maby a slightly bigger logo on the bottem.
Example of the logo attached for example.


[attachment deleted by admin]

Offline Crip

  • CZ Admin
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 7,564
  • Gender: Male
  • Say it ant true?
    • Cripzone
Re: Back n Back RC5 small glitch
« Reply #23 on: Mar 10, 11, 07:01:05 PM »
Yes you can do that Too!

satellite

  • Guest
Re: Back n Back RC5 small glitch
« Reply #24 on: Mar 14, 11, 03:50:15 PM »
ok i need to add a tab for a gallery that i installed to the root of my forum.
I opened the subs.php but a little confused what i add where and then how to direct it to the right place(i take it i direct it to say /coppermine/index.php).
Thanks Tim

satellite

  • Guest
Re: Back n Back RC5 small glitch
« Reply #25 on: Mar 15, 11, 04:29:34 PM »
Sorry crip do you still need me to upload the subs.php and what other info would you need?

Offline Crip

  • CZ Admin
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 7,564
  • Gender: Male
  • Say it ant true?
    • Cripzone
Re: Back n Back RC5 small glitch
« Reply #26 on: Mar 15, 11, 05:38:33 PM »
nope.

Offline ZarPrime

  • Site Admin
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 1,448
  • Gender: Male
  • ~~~ Knowledge is Power
Re: Back n Back RC5 small glitch
« Reply #27 on: Mar 16, 11, 11:12:13 AM »
satellite,

If you are just trying to add a tab to the top menu, tabs are handled differently in SMF 2.0.  I don't know what version of SMF you are using but if it's the newest, try looking at this link -->  http://www.jpr62.com/theme/index.php/topic,27.msg114.html#msg114

ZarPrime

satellite

  • Guest
Re: Back n Back RC5 small glitch
« Reply #28 on: Mar 16, 11, 11:48:20 AM »
I know you gonna kick yourself but the subject sais Back n Back RC5 small glitch.  ;D

Thats what i did and its works great thanks Zar for your help bud. O0

Code: [Select]
'gallery' => array(
'title' => 'Gallery',
'href' => 'http://www.mysite.example/arcade',
'show' => true,
'sub_buttons' => array(
),
),

satellite

  • Guest
Re: Back n Back RC5 small glitch
« Reply #29 on: Mar 16, 11, 11:54:05 AM »
Crip can this link be added in the     * Cripzone » * Forum »* Theme Support »  * How to Board SMF and Crip Themes section as say "How to add a Button / tab to RC5 "

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=261880.0

I would add it but i don't wanna get in trouble lol.