Recent Topics

Members
Stats
  • Total Posts: 10,749
  • Total Topics: 1,374
  • Online today: 53
  • Online ever: 879
  • (Jan 21, 20, 05:49:15 PM)
Users Online
Users: 0
Guests: 40
Total: 40

Forum Upgrade To SMF 2.1.4

Started by Skhilled, Dec 02, 23, 10:30:17 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Skhilled

#20
You mean that the News theme doesn't have the News logo?

Edit: Now I see... And, I don't have it on my HD. I need a copy of it.

Dave

#21
No what I mean is that this sites logo is not showing in the News theme, see attached.

I have attached the thumbnail for News theme too.
If you want play quizzes or games click below

Listen to Quizland radio here

Skhilled

Yes, that's what I meant. I can't find the logo and don't seem to have a copy of it. Can you post it somewhere?

And thanks for the thumbnail. :)

Dave

Quote from: Skhilled on Jan 21, 24, 09:36:53 AMYes, that's what I meant. I can't find the logo and don't seem to have a copy of it. Can you post it somewhere?

I've searched and can't find the logo Steve. Do you still have a copy of the 2.0 forum? or maybe one of the other guys might have a copy/screenshot of it
If you want play quizzes or games click below

Listen to Quizland radio here

Skhilled

#24
Duh! I never thought to look there. LMAO

EDIT: I've searched the orig zip but think it was just text and not an image...

Dave

#25
Here you go. I went to the archive.web site and found it, I also notice that it's in your signature lol

What's even worse is that I also had the one in your sig on my 'Friends of Quizland' block  :-[
If you want play quizzes or games click below

Listen to Quizland radio here

Skhilled

Ohhhhh! I thought you were talking about the News theme logo! :2funny: :2funny: :2funny:

Skhilled

Quote from: Dave on Jan 14, 24, 04:33:32 AMSteve, I've just noticed that the forum logo is not there, it's using the SMF default, at least it is in the News theme
Sorry, but I just remembered to fix this. ;D  Done!

Dave

Quote from: Skhilled on Feb 19, 24, 09:17:20 PM
Quote from: Dave on Jan 14, 24, 04:33:32 AMSteve, I've just noticed that the forum logo is not there, it's using the SMF default, at least it is in the News theme
Sorry, but I just remembered to fix this. ;D  Done!

That's better  ;D
If you want play quizzes or games click below

Listen to Quizland radio here

Skhilled

And if you look at the error log you can see it blocking them. ;)