* *

Recent Topics

Members
  • Total Members: 65
  • Latest: nidec
Stats
  • Total Posts: 10558
  • Total Topics: 1364
  • Online Today: 32
  • Online Ever: 408
  • (Nov 30, 18, 05:13:24 AM)
Users Online
Users: 0
Guests: 19
Total: 19

CZ Themes





News

Want more site traffic .. » Showcase « Your Crip Theme!!

Supported and Hosted By Buildz Hosting

Like us on Facebook! - Follow us on Twitter! - Follow us on Instagram!

Author Topic: New to Cripzone, new to forums generally  (Read 205 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Skhilled

  • CZ Admin
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 371
  • Gender: Male
    • Crip Zone Themes
Re: New to Cripzone, new to forums generally
« Reply #10 on: Oct 11, 19, 10:45:14 AM »
I was just at your site and noticed you've changed the theme and have the same issue. This makes me think one of your mods is not installed correctly or may be conflicting with another mod and is causing this issue.

I can see that your left and right TP panels do not have the border completely around them. The top and bottom parts of the border are missing. I see that with every theme you have installed or switched to within the past two hours.
« Last Edit: Oct 11, 19, 10:54:43 AM by Skhilled »

Offline nidec

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
    • NotTheNoobs
Re: New to Cripzone, new to forums generally
« Reply #11 on: Oct 11, 19, 01:37:07 PM »
What's really puzzling me is that it was fine up to yesterday.  All ive done is added some padding around the search box in Cleantek and changed to https.
Other themes ive tried work better than Cleantek although I haven't got my logo showing, and I much prefer Cleantek.
I've put it back to Cleantek for now so you can see how much is missing
« Last Edit: Oct 11, 19, 01:38:59 PM by nidec »

Offline Skhilled

  • CZ Admin
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 371
  • Gender: Male
    • Crip Zone Themes
Re: New to Cripzone, new to forums generally
« Reply #12 on: Oct 11, 19, 08:23:07 PM »
Ive added a ticker tape showing live share and forex prices.
Is there a way to remove the "News" like we have at top left on this site?


One other thing,  ive noticed that if I click on my forum url in my 1st post above I get an old version that used to show before I did the repair to make everything https instead of http (does that make sense? )

Remember when you said that? I noticed this as well and that's what I saw when using www. Without it the site worked fine. This was happening before you added the https. Please post the contents of your .htaccess file. Also, was there another way that you tried to implement https before the way I showed you?

What mods do you have installed?
« Last Edit: Oct 11, 19, 09:21:21 PM by Skhilled »

Offline nidec

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
    • NotTheNoobs
Re: New to Cripzone, new to forums generally
« Reply #13 on: Yesterday at 07:43:06 AM »
Hi, I think Im getting there.
.htaccess contains this

      text/x-generic .htaccess  (  UTF-8 Unicode English text )
RewriteEngine on #RewriteRule .*\.(jpg|jpeg|gif|png|bmp)$ - [F,NC] #RewriteRule .*\.(jpg|jpeg|gif|png|bmp)$ - [F,NC] # php -- BEGIN cPanel-generated handler, do not edit # Set the “ea-php71” package as the default “PHP” programming language. <IfModule mime_module> AddHandler application/x-httpd-ea-php71 .php .php7 .phtml </IfModule> # php -- END cPanel-generated handler, do not edit 

Offline Skhilled

  • CZ Admin
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 371
  • Gender: Male
    • Crip Zone Themes
Re: New to Cripzone, new to forums generally
« Reply #14 on: Yesterday at 07:52:46 AM »
You do have the first line of the code I showed you from my site but not the other 2:

Code: [Select]
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTPS} off
RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]

If you already have a .htaccess file you'll want to add ONLY the 2nd and 3rd lines directly after the first instance of:

Code: [Select]
RewriteEngine On
The rest of the code after the first that you have was generated by cPanel.

EDIT: Basically, it should look like this:

Code: [Select]
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTPS} off
RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]
#RewriteRule .*\.(jpg|jpeg|gif|png|bmp)$ - [F,NC]
# php -- BEGIN cPanel-generated handler, do not edit
# Set the “ea-php71” package as the default “PHP” programming language.
<IfModule mime_module> AddHandler application/x-httpd-ea-php71 .php .php7 .phtml </IfModule>
# php -- END cPanel-generated handler, do not edit
« Last Edit: Yesterday at 08:12:13 AM by Skhilled »

Offline Skhilled

  • CZ Admin
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 371
  • Gender: Male
    • Crip Zone Themes
Re: New to Cripzone, new to forums generally
« Reply #15 on: Today at 08:47:00 AM »
It looks like you've fixed it! :)